Új hozzászólás Aktív témák

  • Salak

    tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni notebookvásárlás tekintetében.

    Barátnőm szeretett és igazán jól szolgált Dell Inspiron 1525 típusú gépe elhalálozni készül 5 év után, így nagyon belátható időn belül úja masinát szeretne venni. Mivel nem igazán ismerjük a ma kapható gépeket, így szívesen vennénk, ha tudnátok ajánlani nekünk olyat, ami jobb esetben teljesen, némileg rosszabb esetben többségében megfelel az alábbi elvárásoknak:

    Fontos lenne:

    - legyen könnyű (max 2kg)
    - minél hosszabb akku idő
    - ne melegedjen túlzottan
    - jó lenne, ha lenne benne valamennyi SSD a rendszernek, de legalábbis lehessen bele venni, ha alapból nincs. + HDD (igazából van egy nagy külső merevlemeze, tehát ez kevésbé fontos)

    Jó lenne, ha lenne:

    - matt kijelző
    - fém ház
    - minimum 2 év garancia (de jó lenne a 3)

    Barátnőm nem használja sem játékra, sem hang/videovágásra, így videokártyából nem kell bele extra, nem fontos, hogy legyen benne optikai meghajtó, billentyűzet háttérvilágítás vagy numerikus billentyűzet.

    A keret, amit rá tud költeni 200-220K.

    Ennek fényében tudnátok segíteni ajánlani olyan modelleket, amik megfelelnek a lehető legtöbb fenti elvárásnak? Illetve, hogy hol érdemes megvenni ilyesmit, ahol megbízható és hozzáértőek az eladók is és nem csak az a céljuk, hogy rádsózzanak valamit.

    Köszönöm szépen előre is! :R

    Szép napot!

    "Winners never quit and quitters never win."

Új hozzászólás Aktív témák