Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz lsc #27073 üzenetére

    Látom nem ment át. Azért írtam mivel foglalkozom, hogy még véletlenül se az legyen, hogy magyartanár vagyok és jajj, már megint villog a barma a tudásával. Nyet. Én cseszném meg legutóbb a nem tökéletes nyelvtanosokat. De ez nem az a közeg és nem az a szint, ahol megengedhető. Pláne abban a korban amikor a böngésző 95%-ban tud javítani. Én legalábbis igyekszem megtisztelni az embereket viszonylag kellemes helyesírásokkal, és azért az 1-2-300k-ért amit leraknék egy gépért elvárnám, hogy egy hivatalos márkaboltban és az ügyfélszolgálatban is ugyanúgy helyes infókat kapjak meg, egy elég sarkos kérdésről. Mert itt a végén csak egy maradhat, olyan nincs, hogy egy nagyon sok millás forgalmat bonyolító hivatalos márkabolt rosszul tudjon egy ilyet. Az okokat nem is kell sorolni, itt kőbevésett policy alapján megy minden, randomra nem döntenek meg küldenek el gépet.
    Amúgy igen, ez egy focimeccs. Egy jó drága meccs, beoltva rohadt nagy adag szopófaktorral, mert azt remélem tudod, hogy az emailedet felkenheted a hajadra ha ilyen bajod lenne, még egy nyamvadt nevet sem kaptál az üzeneteidre, csak egy lábjegyzetet, hogy tudd, nem Vágó Istvánnal dolgozol az 50 milláért. Majd mikor a szent szerviz tolja a pecsétet egy papírra, na akkor már alakulunk. Talán. Addig meg marad az amit tudunk biztosan: valamelyik oldal nem tudja olvasni a kiadott szabályokat.
    Ügyfelesekről mondjuk nem sok tapasztalatom van, de amit tudok, az alapján betippeltem a kiscsajt, aki unja a Mekit, és izgalmasabb munkát keresett. Így legalább megvan az illúzió, hogy nem egy szakmabeli ekkora sületlen.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák