Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuomas

    addikt

    Sziasztok! Egyből a lényegre térnék:
    (1) Egyelőre csak terepszemlét tartok, és a lehetőségeimet mérlegelem, mert 2 éve vettem egy asust102ha-t, ami nem régi, de azért nem is az igazi, elgondolkoztam a cseréjén. Így 1 éves távlatot mondanék.
    (2) 200-350 ezer Ft
    (3) Irodai programok, alkalmanként játék, illetve multimédia tartalmak (zene, videók, stb), valamint netezésre.
    (4) Nem kell egy izomgép, főként stratégiai játékok jönnének szóba, ps4 van, így az a fő játékos platform.
    (5) A 13"-14"-os notikat nézegettem, fontos, hogy kompakt legyen, jó képminőséggel, esetleg érintőkijelző is szóba kerülhet.
    (6) Nem sokat, de azért hordoznám, a mostaninál hozzászoktam, és szeretem is, hogy kicsi, könnyű, egy kézi táskába belefér, és kb 5-10 órát kibír egy feltöltéssel, nem kell a töltőt magammal cipelnem.
    (7) Win 10
    (8) Optikai meghajtó nem kell, tárhely sem kell sok, mert saját nas-on tárolom a dolgaimat. Így inkább ssd. RAM-ból 8gb elég lenne.
    (9) Csak amit már írtam, legyen minél kompaktabb és bírja az akksija hát egy jó 5 órát legalább. Ja és legyen jó az anyaghasználata, és az összeszerelés minőségi legyen, ne recsegjen ha kézbe veszem.
    (10) Új

    Egyéb: Asus zenbook-okat nézegettem, abból is a 13-asat. Azok azt hiszem a fentieknek megfelelnének, de érdekelnének esetleg más, esetleg olcsóbb alternatívák. Lenovot köszi, de nem, céges gépnek olyat használok és nagyon nem jött be.

    Köszi!
    :R :R

    [ Szerkesztve ]

    We were here

Új hozzászólás Aktív témák