Új hozzászólás Aktív témák

  • Coporno

    aktív tag

    Sziasztok! Hogy áll jelenleg az üzleti notik szénája? Másfél éve vettem egy Dell Latitude E6540-et (i7-4800MQ, HD8790 2GB, 16 GB DDR3, 500 GB mSATA SSD, 1 TB HDD), ennyi idő alatt most készül a második alaplap-cseréjére, ami meglep, tekintve, hogy az utolsó igazán masszív és szerelhető üzleti gépek közt tartották számon, amik utána jöttek, többek szerint már csak a minőségbeli hanyatlás hírnökei.
    Gondolkodtam az utódláson, de egyszerűen nem látok alternatívát, egyrészről félek, hogy még ennyire se lesz megbízható a gép, másrészt az 5-6-7. generációs i7-esek közt rengeteg az U-s proci, ami teljesítményben egyértelmű visszalépés lenne (Premiere Pro alatt gondolom, fájna), ahogyan az sem teszi könnyebbé a dolgot, hogy ragaszkodnék egy 1-2 TB-os HDD-hez, ami jelenleg az E6540-ben elfér az 500-as SSD mellett.
    Szóval 2-300 ezer között mivel érdemes szemezgetni E6540 után, leginkább használtan, ami valóban megbízható, tartós és masszív, és sem teljesítményben, sem pedig bővíthetőségben nem jelent visszalépést?

Új hozzászólás Aktív témák