Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz SeniorTilla #133488 üzenetére

    Az üzleti modellekkel nem lehet játszani

    Ezt elég "gémer" noti is tudja, csak legyen 30 fok a szobában ;]

    rondák

    Elég dekoratív hölgyekkel vagyok 1,5 éve körülvéve. Az új EliteBook nekem eléggé úgy tűnt bejött, megy is kifele a Probook mint atom. Leragadtál a T43-nál. Na az tényleg csak nekem szép.

    unalmasak

    Bezzeg ha ergébé ledes, 8 szögletes a kijelző vagy sztárvórszos a kasztni, na az aztán olyan, mint kiugrani a repcsiből ejtőernyő nélkül. Szinte zubog az adrenalinom ha ránézek egy AW-ra is, annyira állati ez a 20 éve koptatott design amit ellopott a fél világ már :B

    szar a képük

    Van itt egy T60p tőlem jobbra, 10 éves ócskavas. Kicsit meggyalázza a kínálatot 300k-ig is, a kicsi jelen esetben a nagyon helyettese. De a 840-em is megabrakolja őket szerintem. Ez igaz volt LVDS-ig. eDP óta azért picit más a tészta.

    és a hangjuk

    Ezt aláírom, a hang az valamiért nagyon sokadlagos. Ha lesz kedvem majd meglessük mit lehet faragni ezen is.
    Munkagépnek már régen nem jók ezek a vasak. Konzumerben meg... ;] Szegény Pavilionom is csoda volt. Előtte az NV cseszte el, utána a HP, aztán meg már tényleg csak a bolondok vették.

    És tényleg pont, mert alvás.

    Eraah: Géptípus függő. Elég sok helyen be is rakják, de a helyi készletből, az meg általában drágább, de ha kifogod, árában is lehetsz.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák