Új hozzászólás Aktív témák

  • daddy9

    tag

    Kollégámnak keresek munkára notebookot az alábbi szempontok alapján:

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 héten belül
    (2) A gépre szánt összeg forintban? 130.00 Ft nettó (max 150.000 Ft nettó)
    (3) Felhasználás? Munkára: irodai programok, tervező programok AutoCAD (3D is!) Szabadidőben néha lenne játékra használva, de nem ez az elsődleges szempont!
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Új játékok kipróbálás szinten null grafikán. (De elsősorban munkára lenne!)
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,6", felbontás minél több annál jobb (1366×768 minimum) lehetőleg matt felületű és IPS panel
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Hordozva heti 2-3 alkalommal lesz, utazás közben ritkán lesz használatban.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Nem szükséges!
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? HDD 500GB minimum. SSD jó ha van, de nem feltétel. Memória minimum 4 GB, de jó ha van benne 8GB!
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Videókártya lehetőleg nVidia újabb generációból jó az alapabb, 700-asból jó a jobb! (ASUS szimpatizáns a kolléga)
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Új gép kellene elsősorban, használt sem kizárt, de mindenképp ÁFÁ-s számla szükséges (lásd keret) és valamennyi garancia kellene használt esetében is!

    Gyors nézelődés után szimpatikus volt az ASUS X554 (X554LJ-XO220D), de kíváncsiak volnánk a véleményekre!

    A segítséget előre is köszönjük!

Új hozzászólás Aktív témák