Új hozzászólás Aktív témák

  • astreno

    csendes tag

    válasz Looserke #63424 üzenetére

    Köszönöm a segítséget. A jó hír, hogy biztosan ez a gond a monitorral, mert tegnap próbáltam egy másik laptoppal és VGA kábellel és azzal szépek voltak a színátmenetek.

    Tehát a probléma a laptopom vagy a laptopom és a monitorom kapcsolata között van. Amit javasoltál Looserke, az azért nem működik, mert az Nvidia Control Panel csak az első 3 lehetőséget ajánlja fel nekem. Tehát nincsenek azok a beállítások, amelyek az első 3 megoldáshoz kellenének. Utánanéztem, hogy mik lehetnek a megoldások, de semmi nem segített (próbáltam másik drivert feltenni autómatikus és maniális kereséssel is).

    Közben észrevettem, hogy a laptop monitor színátmenetei is hagynak kivetnivalót maguk után. Szóval két dolog lehet a probléma: vagy fos a driverem, vagy rossz a kapcsolat. Mindkét esetben jobb drivert kellene feltennem legalább az Nvidia Control Panel miatt.

    Kérdés: hogyan tudom ellenőrizni, hogy jól működik-e a videókártyám? Ha letörlöm a drivert, sok különbséget nem érzek... Ha rossz a driverem, mit lehet tenni ellene? A Geforce hivatalos oldaláról töltöttem le azt, amit ehhez a konfigurációhoz ajánlott. Ismertek esetleg driverspecifikus fórumot?

Új hozzászólás Aktív témák