Új hozzászólás Aktív témák

  • saen

    veterán

    válasz dabadab #53450 üzenetére

    Köszönöm a válaszokat!
    Megnéztem a Dellt ami említve lett, Asushoz képest egy picit gyengébbnek tűnik, picit olcsóbban és jobb garanciális feltételekkel. Egyelőre az Asus szimpatikusabb, de ha eljutok egy boltba fennt lesz a listán a Dell is, megnézem majd. lyen kis árkülönbségnél (5k) már nem az árat fogom nézni.
    Jött egy szavazat az Asusra is, 80k árkülönbség szerintem is jelentős, ezért is tettem fel a kérdést. Itt azért nem profi grafikus monitorról volt szó, sokkal inkább egy univerzális modellről és otthoni használatra. Ha az Eizo megy 50k órát és az Asus 25k-t, akkor is mégcsak egálban van a kettő egymással, hiszen azért a pénzért két Asus jár. Ráadásul az otthoni 25k is sok év lenne... Anno amikor a jelenlegi monitort vettem, akkor is drágább volt, mint a többi, de közel sem volt ilyen különbség, ezért lepődtem meg.
    Kalibrálás: gondoltam rá, hogyha veszek újat akkor viszem a régit is magammal és mindkettőt kalibráltatom, úgy nem külön macera meg végülis árban sem a világvége.
    Jöhetnek még gondolatok ha valakinek van valami újdonsága, főleg Asusos tapasztalatok érdekelnének, de persze bármi ami a témához kapcsolódik.

Új hozzászólás Aktív témák