Új hozzászólás Aktív témák

  • Chappy

    tag

    Heló!

    Van egy 1,5 éves samsung 300a monitorom (fullhd, led, 24", 50k volt, még van rá 1,5 év gari, [link]). Azon gondolkodom, hogy lecserélem kettő darab 21,5"-osra (méretben jobban járok vele, természertesen ezek is fullhdk lennének, látni fogom, azt kipróbáltam). A LED fontos (BME-s vagyok, az egyetem miatt sajnos rengeteget ülöük a gép előtt, viszont ez az első fajta kijelző, aminél a szemem nem fáj napi 12-14 óra terhelésnél sem). Azért kell kettő, mert van olyan, hogy 3-4 dolog is jó, ha látszik egyszerre. Kérdések:

    -mennyiért tudom a mostanit elpasszolni? 50k volt, de ahogy nézem most is ennyikbe kerül a samsung led. Annyi, hogy ez DVI+VGA, tehát hdmi nincs
    -milyet érdemes venni? Kettő ugyanolyat vennék. A gépemen HDMI+VGA+DVI kimenetek vannak (1-1-1), mindenképpen HDMI+VGA-t használnék (az a tapasztalat, hogy míg a noti a fullhdt jól átvitte vga-n, az asztaliról ezt nem lehet elmondani). Legyen 21,5"-os, LED-es, és ne nagyon drága. TV, hanszóró, meg ilyen butaságok nem kellenek. Legalább legyen olyan jó kijelzője, mint a mostaninak (ezen nagyon jók a színek, meg minden).

    Persze mint minden ember, viszonylag olcsón akarom megúszni. Szumma 20 eFt-ot fektetnék bele (a mostanit eladnám, ideiglenesen míg nem viszik el van több pénz rá).

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák