Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz madgie #30874 üzenetére

    Láttad, használtad huzamosabb ideig a kettőt? :U Még csak azt se mondhatom, hogy placebo, és hümmögve rábeszéltem magam, hogy az új vétel jobb, a magam megnyugtatása végett.
    Egy animációs rajzfilmre rápillantva (boltban) azonnal láttam, a különbséget. Szinte le akart ugrani a kijelzőről a tartalom... Mielőtt mélyebben belemennénk, grafikai munkára biztos jobb a DELL, de fogyaszthatóbb az LG egy átlag júzernek multimédiára, játékra. És persze a tartósságáról sem tudok még érdemben nyilatkozni, lehet fél év múlva köpködni fogom, de elméletileg a LED tartósabb mint a CCFL...A 3 év gari pedig nem azt sejteti hogy gány lenne a hardvere.

    Lehet egyéni aspektus kérdése, de nekem az 1440p sem jött be. Grafikai munkára biztos sokkal jobb, de otthoni átlag felhasználásra szerintem nyűgösebb felbontás mint az 1440p.
    Kb. 60cm néztem, de olyan aprók voltak a szöveges tartalmak, hogy közelebb húzva lett volna jobb, de az meg azért nem volt járható út, mert akkor meg nem láttam be rendesen a 27 colt. így maradt a 60cm, és netezés közben a közelebb hajolás. Nem volt túl kényelmes. :U

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák