Új hozzászólás Aktív témák

  • olymind1

    senior tag

    Sziasztok!

    Benq G920WL monitorom van, amit lecserélnék egy nagyobbra, ez lenne az egyedüli oka. Mondhatni meg vagyok elégedve jelenlegimmel, nincs egy sas szemem, de visszalépni nem szeretnék, semilyen tekintetben sem.

    Főleg filmekre, sorozatokra, animékre, valamint valamennyi játékra venném. Egyedül nézném szóval a betekintési szögek számomra annyira nem lényegesek. Kb 1.5m-ről szoktam filmezni.

    Teszteket, hozzászólásokat olvasva az jött le, hogy talán számomra is a Dell U2312HM lenne a legmegfelelőbb választás (árban biztosan és méretben is). 72hz nagyon tetszik, valamint az alacsony input lag.

    Színekről nem tudok mit mondani, még nem láttam IPS paneles monitort, vidéki számtech boltba csak rendelésre jutna el, de mint mondtam a jelenlegimet sem érzem/látom szar TN-nek :F

    Egyedül a háttérvilágítás beszivárgásától félek, illetve attól hogy filmek/sorozatok/animék sötétebb részei nem lesznek kivehetőek glow miatt.

    Jelenlegimnek ilyen a feketéje és háttérvilágítás szivárgása: teszt, képek az oldal közepén

    Kérdések U2312HM tulajoknak: milyen összehasonlítva a u2312hm feketéje a tesztben látható képekhez képest? És a fény beszivárgása? Monitor menüjében kikapcsolható a bekapcsológomb fénye, hogy ne világítson feleslegesen bekapcsolt állapotban?

    Válaszokat előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák