Új hozzászólás Aktív témák

  • Chuck Norris

    senior tag

    Sziasztok,

    Erősen szubjetkiv vélemény lesz a következő.
    Elmentem ma a pálmafás számítógépboltba, mert azt mondták, hogy van nekik U2312HM, gondotam megnézem magamnak ha már ennyien és nagyon dicsértétek. Igaz több volt mint a keret de megnyugtattam magam, hogy hosszútávra tervezem igy akkor könnyebb lesz beadni mire költöttem ennyit.

    Az eladó fiatalember nagyon kedves volt amikor mondtam, hogy itt a notebookom és ki is próbálnám a monitort, szépen össze is dugtra nekem HDMI-vel és még tápot is adott.

    Beállítottam arra a felbontásra a pavilionomat amit a monitor tud és kapcsolgattam a monitor meg a notebook képe között, meg a notebook képernyő felbontásában is nézegettem a monitort, igy egyszerre láttam mindkettőt. Kiraktam egy sima terminál ablakot meg valami szöveget és azt nézegettem pár percig, aztán szóltam a srácnak hogy nézze meg ő is nehogy az legyen, hogy csak én vagyok túl faxnis. Mindketten megállapítottuk hogy a notebookon olvasható a szöveg a monitoron meg túl kontrasztos bármelyik felbontásban is nézzük. Azt mondta, hogy a monitor elméletileg be van kalibrálva de azért még próbáltunk játszani a fényerővel, sehogy sem lett jobb. Mondtam, hogy mutasson egy monitort ami van nekik ebben az árban és próbáljuk ki de nem tudott semmit sem ajánlani nekem :(

    Na most akkor ott tartok mint a legelején milyen monitort vegyek? :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák