Új hozzászólás Aktív témák

  • galaktikus

    aktív tag

    Sziasztok!

    Hosszas keresgélés után és a topic nagy részével szembe menve, IPS panelről váltottam VA panelre, méghozzá a 32"-os Samsung Odyssey G7 személyében.

    Röviden: Az eddigi legjobb monitor amit használtam. A képe gyönyörű, a színek hozzák ugyanazt mint az előző IPS-es 144 hz-es 27"-os WQHD Acer Nitro.
    A Freesync Premium Pro sokkal folyékonyabb mint a sima Freesync, még akkor is ha épp csak 100 fps körül van a képfrissítés.

    Az ívelt mivolta kb. 2 napig furcsa érzés, de utána már az lesz a furcsa ha leülsz egy sík képernyő elé amit utána domborúnak látsz és rendesen káprázik tőle a szemed :))

    Aki esetleg eddig kételkedett a VA panelekben a régi rossz hírük miatt, az felejtsen el mindent amit eddig hallott vagy tanult, mert az új csúcs VA panelek már brutálisan szépek és egy TN panel sebességét hozzák. A feketék kiválóak. Az előző IPS monitoron ami sötét rész volt egy játékban, itt sokkal jobban láthatók a tárgyak és definiáltabb minden.

    Szóval az a konklúzióm, hogy józan határokon belül, jelenleg gémingre ennél jobb monitort nem tudok elképzelni.

    [ Szerkesztve ]

    Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon

Új hozzászólás Aktív témák