Új hozzászólás Aktív témák

  • ImI882

    tag

    Sziasztok!

    Több hónapnyi keresgélés után az álltalatok javasolt DELL S2721DGFA monitor mellett döntöttem. Meg is érkezett és pár infót leírok Nektek, ha elfogadjátok egy laikustól:
    Egy 23"-os FHD LG monitorról váltottam. Ég és föld a kettő. Maga a dizájn nagyon bejön, nincs túltolva a monitor mögötti szines megvilágítás, éppen megfelelő. Az állványa valami brutál jó, stabil, olyan egyszerűen lehet állítani, nem is gondoltam volna, hogy "itt jár" a technika. A navigáló gomjai számomra megfelelőek, egyértelműek. A bekapcsoló gomb jelent némi megszokást, mert az előző az érintőgombos volt, ez pedig fizikai gomb. Maga a csomagolás, a hozzá adott kábelekkel elégedett voltam, szinte atom biztosan volt becsomagolva.
    A kép megjelenítése egyszerűen gyönyörű, MM-ban próbáltam pár hasonló árkategóriájúval összehasonlítani. Mivel viszonylag közel ülök a monitorhoz, ezért nem mertem bevállalni a 32"-34"-ost és nem is bántam meg, hogy nem lett nagyobb. A szemem látóterét kényelmesen kitölti. Szerettem volna íveltet, de ezt elengedtem, kompromisszumot kötöttem az IPS-el. G-sync compabiltás eddig csont nélkül megy, bár a gépem kevés QHD-ben a 100+ Hz-hez. Ezért játékok alatt FHD-ra váltok, egyáltalán nem zavaró számomra. Hogy vannak-e hibái? Igen vannak, ez sem kompromisszum mentes, de számomra teljesen rendben van. A négy sarkánál van IPS glow, de elviselhető, játékok alatt észre sem venni. Ha jól mértem, akkor játékok alatt a késleltetése 12-14ms. "?"
    Köszönöm az itteni szakiknak a tartalmas hozzászólásokat, segítséget, mert nélkületek nem lennék ennyire elégedett, mint amilyen most vagyok! :))

    Meghagylak abban a tudatban, hogy neked van mindenben igazad! Így álltathatod magad abban a hitben, hogy igazoltad minden hamis és feltételezett állításodat!

Új hozzászólás Aktív témák