Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Vistaboy #104388 üzenetére

    Üdv mindenkinek. :)

    Akkor senki sem tud másik alternatívát ajánlani az ASUS ROG Strix XG438Q helyett? :F A Phillips Momentum lenne hasonló eddig, de az nem tetszik, annak idején néztem róla pár tesztet és nem nagyon ajánlották. Egyikőtök sem tud mondani pár monitort, ami megfelel az alábbiaknak:

    Legalább 40"-os, 16:9 képarányú, 3840x2160 (4K) felbontású, DisplayHDR 600 (Vagy 1000) minősítésű, 120Hz körüli frissítéssel, főleg HDR-játékok futtatására való monitor érdekelne. Mellette a Windows Desktop is ezen futna, de nem munkára használom a gépet, ezért például nekem az RGB-BGR pixelformátum nem okoz gondot. De persze nyilván jobb az RGB, ha van olyan.

    Néztem jó pár monitort, de sajnos a legtöbb, ami játékra való, az hajlított is egyben, ami nekem nagyon nem jön be, ezért meg vagyok lőve. Ami pedig sík képernyős, az főleg munkára való már ekkora méretben. Én viszont játékra akarom használni, eddig az ASUS ROG Strix XG438Q és a Phillips Momentum került szóba, utóbbi feleannyiba kerül, de nem tetszik és nem is ajánlják, mást pedig egyelőre nem látok.

    Valaki tudna pár típust ajánlani? Az ár max. 400K. Köszönöm. :R

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák