Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyula1111

    csendes tag

    válasz ACmotor #55498 üzenetére

    Szia! Az Energizer E242S-t felejtsd el. Én megvettem, használtam egy hetet. Egyetlen baj van vele, de az komoly gond. A beszélgetési hangereje igen gyenge. Magyarul csakis teljesen zajmentes környezetben tudsz vele telefonbeszélgetést folytatni. Az utcán nár nem hallasz semmit a másik félből. Hab a tortán, hogy a másik fél hangja kifelé is elég jól hallatszik, hiába szorítod a füledhez, persze nem a kihangosított üzemmódra gondolok. Tehát mindenki mindent hall melletted. Bár én csak emiatt nem küldtem volna vissza. A beszédhang tiszta, de halk, csakis csendes szobában érthető, persze ezt a legmagasabb beszélgetési hangerőre beállítva értem.
    Amúgy igen jó kis telefon lenne, örültem is neki rendesen, mert kb. ilyen tudású nyomógombost kerestem. Hotspotnak kitűnő!
    Az "okos funkciók" működnek ugyan, de idegbajt kapsz tőlük. Nem releváns a Kaios, vagyis csak ha minden kötél szakad, akkor lehet Whatsappozni rajta, vagy akár alap navigációt is adgat. De mindez kb. olyan, mint tűsarkú cipőben hegyet mászni. Ha az okos funkciók is kellenek néha, akkor legyen nálad egy okostelefon is, külön csak adatkártyával, vagy olyan nyomógombost vegyél meg, ami tud hotspotot adni. Én ez utóbbi megoldást alkalmazom, CAT B35, arról telefonálok, és adok netet ha kell "okoskodni" valamit, mert telefonálni nem szeretek a tapitelefonokon.
    Reménykedjünk, hátha egy szép napon lesz minőségi és alapszinteken jól használható gombos telefon. Igen sok ember várja..

Új hozzászólás Aktív témák