Új hozzászólás Aktív témák

  • RAZR_v3

    tag

    válasz jooti #50232 üzenetére

    Igaz, kicsit elkalandoztam azzal, hogy más akkukat hoztam fel példának.

    Három lehetőséged van:
    1. Van garancia az akkumulátorodra, megkeresed az elérhetőségükön a webshopot, panaszkodsz, hogy ez egy gyári termék, mégis 1 nap alatt lemerül az akkumulátor átlagos használattal, ami ennél a típusnál nem normális, ezért megkéred őket, hogy cseréljék ki, aztán reménykedsz, hátha az jobb lesz.
    2. Veszel egy használt, gyári Nokia BL-5CT akkut, ügyelve arra, hogy ne hamisítvány legyen. Egyik ismerősöm fél éve vett használtan egy Nokia 6303i-t, az akkuja 4-5 napig bírja legalább, pedig már lehet négy éves simán.
    3. Próbálkozol egy utángyártott akkumulátorral, először a Cameron Sino márkájú utángyártott BL-5CT akkut nézd meg, azok általában jók szoktak lenni, de a noname akkuk között is voltak kellemes meglepetések már számomra. Ez már csak szerencse kérdése, a gyáriként árult, drága, de nem gyári Motorola Defy akkunál az utángyártott Cameron Sino jobb minőségű volt például. De van esély arra, hogy a Cameron Sino BL-5CT akkuja nem lesz jobb a mostaninál. Ilyen az utángyártott akkumulátorok világa sajnos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák