Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    válasz Eyesis #10491 üzenetére

    Szerintem jó döntés, én nem is mertem nyíltan javasolni, mert az a készülék túl sok indulatot tud ébreszteni más márkák rajongóiban.

    Azért korlátozott, mert a bluetooth file-küldésre nem használható, marad a kábeles összekötés a géppel. Igazából ez más mobilokkal való kommunikációnál érdekes, nem tudom, ez mennyire szempont. Továbbá MMS-küldés alapból nincs, állítólag külső program van/lesz már rá, ez is egyénfüggő, mennyire fontos. Morogni szoktak még amiatt, hogy csak iTunes-szal lehet kezelni a telefont, ez megszokás kérdése.

    Játékot biztos találsz rá, oldalunkon is volt több iPhone-os szoftverekkel, többek közt játékokkal foglalkozó cikk, érdemes megnézni őket. Üzembiztosságát, gyorsaságát sem szokták megkérdőjelezni, állítólag a telefonálási hangminőség is kiváló, akksi is egész jól bírja, figyelembe véve a kijlező méretét és minőségét. Az általad leírt napi beszélgetési időt szerintem mondjuk minden mai készülék kibírja. Zenére is jó lehet az iPhone, lényegében egy iPod van beleintegrálva, bármilyen füles használható vele. Wi-Fi van, kijelző, mint írtam, remek, ha atelefon mérete nem gond, akkor hajrá, szerezz be egy példányt. :)

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Új hozzászólás Aktív témák