Új hozzászólás Aktív témák

  • waveson

    tag

    Egyébként a hőmérséklet tartását egy falra szerelt termosztát klímáknál nagyban segíti! :) Csak hát ugye az pénz, amit sokan (köztük én sem) nem szívesen fizetünk ki, ha valamiért nem tetszik a hőmérséklet, mobiltelefonunkon megnyitjuk a DajkinRezidensőlKontrollert vagy az Ewpe Smartot (bár az Arctic jól szigetelt szobában van, nem kell piszkálni, tökéletesen működik nálunk, gondolom pont megfelelő az érzékelői számára a fűtendő hely), max pár naponta 1 vagy 2 fokot eltolunk rajta. Azért ezt ki lehet bírni, inkább minthogy lapátoljam a szenet a kazánba, vagy fizessem az 1200FT/napi gáz fogyasztást. Jobban kibékülök az 500-700Ft-os áramdíjjal!
    A falra szerelt termosztát plusz költségével kapcsolatban meg az a véleményem, hogy a tökéletes komfortot meg kell fizetni, az mindig jár többlet költséggel. Nem is feltétlenül kevéssel, ha kulturáltan oldod meg, és nem a falon jön végig a vezeték..Mondjuk ezek lehetnének rádiósak is, ha meg lemerül véletlenül, akkor simán átkapcsolhatna arra hogy a beállított értéket a klíma hőmérője próbálja tartani ezután. Mind1.
    Nagyon sokat olvastam vissza a fórumban mielőtt megvettem volna a klímáim (1 hónapon át napi több órát akár...), és a hőmérséklet tartására millió panasz volt mindenféle klímánál. És mindenhol így volt hogy amikor változott a hőmérséklet, akkor jöttek a gondok, állítani kellett stb. Nem kell aggódni, a klíma 3 méter magasságban nem tudja, hogy mi van 40 cm magasságban! :DDD Ő azt csinálja amit érzékel, nem a klíma hibája ez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák