Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz PROTRON #50949 üzenetére

    "Azért azt se felejtsük el hogy a "3,5kW" amit felül a táblázat ír az a névleges hűtési teljesítmény, márpedig az egyáltalán nem jelenti hogy tutira minden típus 4 kW névleges fűtésivel bír. Sőt." -teljesen igazad van. Ez így korrekt. Viszont az adatok összehasonlítási alapként Daikin esetében ( számomra ) érthetetlen alálövést mutatnak.

    Mielőtt megvettem a gépeket szénné böngésztem a kapacitás táblákat és felfedeztem már régen az anomáliát, amire SOHA nem kaptam választ se itt, se egy telepítőtől sem.
    Láttam én, hogy a Daikin és a Fuji másképpen adja meg a kapacitás táblázatban az adatokat, mert bizony a Comfora gépem a táblázatban szereplő érték kétszeresét leadta a gyakorlatban -5 fokban. Tehát nem összehasonlíthatóak az adatok.
    A másik, hogy egy valóban fűtésre optimalizált Comfora vagy Perfera gépet a 3 soros, szabadon függő hőcserélőjével és intelligens leolvasztás vezérlésével nem lehet egy ligában említeni a "fűtése alkalmas" logóval ellátott gépekkel. Az más kérdés, hogy árban valóban mélyen zsebbenyúlós.

Új hozzászólás Aktív témák