Új hozzászólás Aktív témák

  • TaNbEaRo

    tag

    Sziasztok! Én is épp klíma felszerelés előtt állok a lakásomban, korábban itt a fórumot olvasgatva már látatlanban elkezdtem szimpatizálni a Daikin márkával. Viszont most, hogy a szerelő a felmérést követően letett elém egy készüléklistát, amiből választhatnék, kicsit elbizonytalanodtam, hátha valamelyik másik készülék esetleg jobb ár/érték arányban. A listát leszűkítettem a következő készülékekre:
    Midea Mission II. MB-12
    Gree Amber GWH12YC
    Gree Comfort X GWH12ACC
    Daikin FTXF35A/RXF35A

    Valamelyik készülékkel esetleg van tapasztalatotok, vagy aki jártasabb a témában annak esetleg összehasonlítási alapja?
    A felhasználási cél igazából egy kb. 25 négyzetméteres helyiség hűtése lenne, és hát örülnék, ha a készülék minél hosszabb távon megbízhatóan tenné a dolgát.
    Igazából a Daikin mellett főleg azzal keltették fel a többiek a figyelmemet, hogy valamivel olcsóbbak és már gyárilag van beépített wifi, míg a Daikinbe felárért lehet modult vásárolni. Adatlap alapján annyit látok, hogy a Daikin "csak" 3x3 kW hűtési teljesítménnyel rendelkezik, míg a többi készülék 3,5-tel. Viszont ha ezek ellenére a dolgát jól elvégzi, és netán csöndesebben, megbízhatóbban, mint a többiek, akkor szívesen megfizetem érte a kicsivel magasabb összeget.
    Köszi előre is a tanácsokat :)

Új hozzászólás Aktív témák