Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolt1

    tag

    Sziasztok!
    Szeretnék új gépházat venni, ebben szeretnék tanácsot kérni. A mostani házam egy Sharkoon 7000 forintos akármi (volt ez előtt 4 évvel), ezt szeretném lecserélni. A főbb alkatrészek, amik belekerülnek majd (csak a régiből rakom át):
    Sapphire Radeon HD 7870 2GB DDR5 Ghz Edition - Form Factor: 2 Part Slot Occupied 215(L)x107(W)x33(H) Dimension /mm
    Asus M5A78L LE - ATX Form Factor: 12 inch x 8 inch ( 30.5 cm x 20.3 cm )
    FSP HEXA 500
    AMD FX 6300 - gyári hűtővel
    2 db 3,5-es HDD és 1 db SSD - ezeknek jó lenne rendes hely, nem úgy mint most, hogy az SSD csak be van dobva a ház aljába, optikai meghajtónak nem kell hely.

    A külsejével kapcsolatban nincs elvárásom (max. annyi, hogy legyen fekete, de az is mindegy), a lényeg, hogy ne tejfölös pohár műanyagból/nagyon vékony lemezből legyen, mint a mostani. A leglényegesebb dolog, hogy halk legyen amennyire csak lehet, ez a legfontosabb szempont, mert a mostani már az őrületbe kerget, igazából agybadugós füles nélkül le se ülök elé, de már úgy sem bírom, inkább laptopot használok (este/éjszaka teljes csendben használom a legtöbbet ezt a gépet, azért ennyire zavaró).
    Fontos lenne még, hogy az előlapon legyen USB 3.0 csatlakozó, legalább 1, de akkor legyen mellette még USB 2.0, vagy ha csak USB 3.0 van akkor 2 db legyen belőle legalább. Fontos lenne még az előlapi 3.5 mm jack (füles, mikrofon).
    Az összeg, amit szánnék rá: 15-20000 forint között.
    Előre is köszönöm a segítséget! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák