Új hozzászólás Aktív témák

  • Humbucker

    senior tag

    Mostanában a gépemet amikor bekapcsolom kb egy 5 másodperc után annyira hangos búgó hangot ad ki, hogy elviselhetetlen. az alaplap is a helyén van pedig rendesen, nem tudom mi az ami ezt kiváltja.Ilyenkor áramtalanítom, aztán kicsit megütögetem a ház alaplap felőli oldalát, és egy pár próbálkozás után ugyanolyan csendes marad, csak ezt ki kell várni, utána ha egész nap megy a gép akkor se jön elő ez a hang.
    Nem tudom mit kellene lecserélni, először a tápegységre gondoltam, de ha a táppal lenne probléma akkor ha egész nap a megy a gép, akkor is elő kellene jönnie ennek nem?Emiatt már a házra is gyanakszom, de most annak se lenne sok értelme ha kicserélem pl a házat és kiderül hogy csak nem az a baja nem?
    egyébként a ház is meg a táp is ilyen no name. A ház oldalára TAC van írva, töbet nem tudok róla, én választottam még ki annó kb 6 éve egy haverral amikor a gépet raktam össze.
    Most lehet nehéz megmondani ennyiből hogy tápegység vagy a ház okozhatja -e ezt a hangot, de ti mire tippeltek?Mit kell cserélnem?

Új hozzászólás Aktív témák