Új hozzászólás Aktív témák

  • PLaci58

    őstag

    válasz pixelmester. #6652 üzenetére

    "androidot főleg az olcsó wayteq, és hasonló késüzlékekre raknak, nem hinném, hogy létezik motoros androidos navi. mert a motoros navi az egy céleszköz, amire kicsi a kereslet, viszont drága..."

    Ezt azért ne terjeszd, mert még elhiszi valaki :D
    - A Garmin és a TomTom ugyanúgy linux operációs rendszert használ mint az android!

    - szinte minden navigációnál meg lehet oldani, hogy a navi programmal induljon és ne láss semmit az operációs rendszerből

    - ennyire lement az áruk az okostelefonoknak, hogy olcsó wayteq kategóriába kerültek?

    - az android egy telefonra kifejlesztett kezelőfelület, amit mostanában mindenre rápakolnak, mert divat lett a felhasználók körében

    - minden navi egy céleszköz, van amelyik egyéb szolgáltatásokat is tud, más kérdés, hogy sokan nem akarnak céleszközt venni és inkább a meglevőt akarják navinak használni (PDA, telefon, notebook, tablet)

    - szinte bármelyik szar androidos mobil elnavigál a motoron, kis fülhallgató vagy BT-s füles el is fér a bukósisak alatt. Úgy is érdemesebb a hangutasításoka használni és nem félkézzel a navit nyomkodni vagy a kijelzőt sasolni vezetés közben!

    - kevés a motoros, kevesen használnak navit és azok is korán halnak. Magyarul kicsi a kereslet, nem érdemes vele foglalkozni.

    "Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

Új hozzászólás Aktív témák