Aktív témák

  • DBAtti

    aktív tag

    válasz mondomén #40397 üzenetére

    A DT235 a fülkagylót (körbe) szokta nyomni (supra, és újonnan elég durva a szorítóerő), de tágítással, használattal és megszokással ;) enyhül.
    A HD661 szárnyas megoldása az én fejemen nagyon két pontra koncentrálódott, illetve szerintem a gumiborítás megléte a legirritálóbb (fejbőr, húzza a hajat kissé). Megkockáztatom, ha ugyanezek a szárnyak lennének egy szövetes szivacspárnával, az köröket verne rá kényelemben. Csakhogy szivacspárnát varrott szövettel drágább gyártani, mint műanyagot gumival - szerintem :U

    Hangban: nekem 231-em van, a 2. logout bejegyzésemben meg is fogalmaztam a különbséget a kettő között: a Superlux hangja sokkal színesebb, világosabb, fun-abb, ami nem feltétlenül pozitív dolog.
    Általánosságban úgy éreztem jobb a felbontása a Beyernél, feszesebb a mélye is, ami jó dolog. Ha nem zavar a színes hang és a fejpánt, akkor a Superluxot választanám.
    Még egy szempont a tartósság, a Slux műanyag szárnyai nem tudom mennyit fognak bírni, de még senki sem tudja, mert új. A Beyer ebben jól vizsgázott, "sok" éve változatlan design.

    [ Szerkesztve ]

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Aktív témák