Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz kovaripeti #16605 üzenetére

    Amúgy én is azt néztem, hogy miért nem lehet csak vázat venni külön, de hát ez egy ilyen műfaj. Nekem már a K200D óta megvan az a dupla kit és pillanatnyi megingás volt csupán, hogy majdnem lecsaptam egy K-500 alapkitre (komolyan, már a kosárban volt és majdnem leadtam a rendelést), annyira pofátlanul olcsón adják már rögtön a megjelenésekor. Ha csak a vázat el lehetne vinni 100k körül, akkor talán már itt lenne nálam a futár a csomaggal... :D

    Aztán szerencsére mindig gondolkozom mielőtt megnyomom a rendelés gombot. Nincs igazi szükségem a K-500-ra, csak néha elszorul a szívem, hogy ott van a rég nem használt Pentax felszerelésem és az egyetlen gyenge eleme (csak emiatt nem használom) az a K200D váz ami mára nagyon elavult. Ezt kéne modernizálnom. De most őszintén szólva kicsit felesleges lenne, mert munkára ott vannak a jóval komolyabb céges gépek, magáncélra is el tudom vinni őket (bár nem mindig, ez tény). Inkább egy aranyos MILC-et kéne már vennem mindennapi rohangálósnak... DSLR már körbevesz éppen elég... :)

    Egyébként erős a gyanúm, hogy a nagy karácsonyi hajtásban a K-500 alapkit (vagy akár a dupla kit) egy bestbuy vétel lesz. Vicces, hogy egy objektívvel 129.000 Ft, két objektívvel 159.000 Ft, közben a váz olyanokat tud, hogy röhögve lemossa a konkurenciát (100%-os kereső, focus peaking, dupla vezérlőtárcsa, kiváló szenzor, stb).

    Emlékszem sok évvel ezelőtt, akkor még az egyetemi ösztöndíjból gazdálkodtam ki a Pentax K200D duplakit (ugyan ezzel a két objektívvel) árát, összesen 200.000 Ft-ot költöttem és ebben nem csak a duplakit volt benne, hanem az AF360FGZ rendszervaku, memkártya, tripod, két garnitúra Eneloop akku meg pár apróság. Akkor is verhetetlen volt a nagy konkurenciával a Nikon D60-nal szemben (ez most a D3200-al szemben áll).

Új hozzászólás Aktív témák