Új hozzászólás Aktív témák

  • pingwin92

    aktív tag

    válasz pingwin92 #83182 üzenetére

    Heh, hogy hol lehet venni ventirögzítőket? :U

    Múltkor az Alpenföhn oldalán jártam, s rákattintottam a főoldalra, ahol feldobott egy ablakot, hogy a régi hűtőkhöz, amikhez anno nem volt AM4-es lefogató, a 'spare parts demand' menüpont alatt ingyen lehet igényelni.

    Megnéztem, és láttam, hogy Brocken 3-hoz is, mindenféle kiegészítőt lehet rendelni; a bordán és a ventin kívül bármit.
    Küldtem nekik egy e-mailt, amiben leírtam, hogy nem boltból, újonnan, hanem csak valami csókától, használtam vettem egy ilyen hűtőt, és nem volt hozzá ventirögzítő, meg csavarhúzó. Meg megkérdeztem, hogy és, ez mennyibe fájna.

    Mindenki kitalálhatja, hogy természetesen ingyen küldik. Csak egy címet kértek, és már le se kellett adni egy hivatalos rendelést a fenti linken; ahol egyébként kérik a bolt nevét, ahol vetted, meg valami vásárlást igazoló dokumentumot.
    De elég volt egy e-mail is számla, miegymás nélkül.

    Kettő nap múlva meg is jött a csomag Németországból ventirögzítőkkel, mágneses végű csavarhúzóval, valamint egy ajándék kis tubus hűtőpasztával. :C

    Ezt akkor jó tudni, hogy, ha bárkinek valami hiányzik, csak egy e-mail vagy két kattintás, és mire elszámolsz háromig, már nálad is van.

    Úgyhogy hatalmas respekt nekik.
    Jó, hát nyilván azért csinálták, mert remélték, hogy majd amerre csak járok, csinálok nekik egy jó kis ingyen reklámot, de basszus! Megérdemlik. :R

    Ezzel felkerültek nálam a Logitech mellé, akiknek szintén elég volt egy telefon, és már küldték is a vadonatúj kontrollert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák