Új hozzászólás Aktív témák

  • Kazimír

    őstag

    válasz pigsty #3135 üzenetére

    Huh.. jjó régi dolgokat kérdezel, már alig emlékszem ezekre :)
    Most kicsit gugliztam, és láttam, hogy a legtöbb helyen a 2520 lighthoz 25dB értéket adnak meg. 2470 light az 19dB-t tud, viszont kevésbé is hűt. A 2520-as sorozat legjobb tagja a Silent Breeze III.

    Az én sima 2510-em (most jutott eszembe, hogy nekem ez volt, és nem is 2520. Látod, ennyi maradt meg bennem :B Ezen csak 7 centis venti volt) hűtőjét 4 jó hosszú csavar tartotta, melyet időnként le is szedtem, a borda portalanítása miatt. vagyis szerintem szerelhető ezekre más ventillátor is. Ha úgy döntesz, hogy marad a borda és csak a ventit cseréled, akkor érdemes vetni egy pillantást a hővezető pasztára, hogy meg kell-e újítani esetleg. Szerintem.

    Nem feltétlenül minden gyári borda gagyi, de tény, hogy egy kis ráfordítással jobb hűtés tehető a processzorra. Hogy milyen hűtésed/bordád van most, azt valószínűleg fénykép alapján majd egy igazi szakértő megmondja neked akár itt, akár egy más topicban.

    A 20 dB-t tényleg alig hallani, egy 3000-es fordulatú ventihez képest (jól emlékszem, annyit mondtál?) pedig nagy különbség lesz. :K

    A WhisperRockról viszont még kevesebbet tudok, arról talán majd más..

    Be köll fizetni, azt' jólvan...

Új hozzászólás Aktív témák