Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz davezzka #85000 üzenetére

    Létezik hasonló a hibridhez, amit leírtál, de nem biztos, hogy pont olyan, mint amilyennek képzeled.
    A low profile mechákból jelenleg a Nuphy Air-ek elérhetők normál házzal (a kapcsolók nem látszanak ki), illetve a Keychron K és K Pro sorozatokból a páratlan számúak, amik lebegő kupakosak. Egyik sem lesz olyan lapos, mint egy ollós MX Keys, de egy nem LP mechánál azért karcsúbbak.
    A Nuphynak akusztikailag előnye a zárt ház, de nincs belőle ISO kiosztás, így magyar feliratos kupak sem.
    A Keychronnál vannak mechanikus (sima K és K Pro) és optikai kapcsolós (sima K) kivitelek is. Mindkettőből van ISO verzió, sőt a sima K-hoz létezik átvilágítós magyar feliratos kupak is: [link] ill. [link]
    Ezek a kupakok a K Pro-ra csak a saját készletével kombinálva lehet felrakni, mert eltérő stabilizátorokat használ a két sorozat. A Pro-k előnye a QMK/VIA támogatás, vagyis szabadon programozhatók.

    Fontos, hogy kifejezetten halk egyik sem lesz és LP-ből nem is létezik halkított kapcsoló jelenleg. Viszont nekem a K3 Pro-ra nem panaszkodott senki nyitott irodában, nem hangosabb, mint egy pár éves, felkeményedett membrános tucat bill., a Gateron LP Redekkel egészen kellemes kopogó hangja van, a stabilizátorok gyárilag is rendben vannak, nem zörög vagy csattog.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák