Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Mephike #82047 üzenetére

    lehet dqdb ideülne mellé és azt mondaná, hogy ez neki nem jön be
    Szerintem kevésbé vagyok érzékeny bizonyos dolgokra, mint sokan itt. Az egy dolog, hogy ismerem a jelenséget, és megemlítem, mint buktatót, az meg egy másik, hogy az mennyire zavar a gyakorlatban, nem véletlenül javaslom sokszor azt, hogy próbálja ki eredeti állapotban, és ne költsön előre. Ha nem csörög-zörög, nem ragad be vagy nem cuppog a túlkenéstől, vagyis teljesíti az elvárható minimumot, akkor nekem az a stabilizátor már megfelel. Cserébe rugópengésre nulla tolerancia van nálam.

    nagyon gyakori eset, hogy valaki megkap egy új billentyűzetet és már neki is esik, mint bolond a csengőnek, és már keni, cseréli, vágja az alkatrészeket
    Ha megvan a tapasztalata, és tudja, hogy mi, miért és hogyan történik, akkor ezzel semmi probléma sincsen. Csak nagyon sokan nulla tapasztalattal állnak neki így, és kapják szét például az Oil Kinget túlkenni, mert azt olvasta valahol, hogy a gyári nem jó. Teljes mértékben egyetértek veled, hagyni kell időt a tapasztalatszerzésre, hogy megértsd, mit és miért szokás tenni.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák