Új hozzászólás Aktív témák

  • cori14

    csendes tag

    válasz dqdb #77653 üzenetére

    A baj az, hogy az eddig használt Logitech K120 kb 2,3 mm vastag mindenhol (nem állítom lábra sosem) és ehhez a mérethez a csuklóm vízszintbe fekszik a billel JÁTÉK közben, és a kezem is a tenyerem alsó részén fekszik fel (és a csuklóm nincs nyomva tartva sehol).
    Míg a jelenlegi GMMK 2-nél néha csuklóm is támaszkodik játék közben, ami nem a legkényelmesebb megoldás. Gépelésre ezek nem fontosak, mert alapból emelve kellene tartani a kezünket, de játék közben az emelés elvárhatatlan. (Persze kezdek hozzászokni a GMMK 2 magassához, meg úgy helyezkedek, hogy a csuklómat nem nyomjam el, de nem tökéletes a jelenlegi asztal/szék kombómhoz)

    Az szintén érthető, hogy állítahtó szék és asztal magassággal beállítható kellene, hogy legyen a helyes tartás, de ez szerintem kevesek esetén valósítható meg, teljes asztal és szék csere nélkül, ami nem egy olcsó mulatság, így inkább látom értelmét a megfelelő méretű bill kiválasztásának e tekintetben.

    Szomorúan kellett rájöjjek, hogy a Custom vonal nem nagyon támogatja a nem inclined bill vonalat. Pedig nincs szükség emelkedésre, azt megteheted a lábakkal, a legergonomikusabb egy víszintbe vagy 0-5° közötti emelkedés lenne, de ilyenre konkrétan nem tudok rákeresni sehogy sem, mert senki nem keres ez alapján billt. :(

Új hozzászólás Aktív témák