Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz dqdb #72008 üzenetére

    Köszi szépen :) ,,Acetont neki" igen az lesz szerintem, ha abból derül csak ki biztosan, hajt a kíváncsiság :DDD Úgyis van egy csomó plusz kupak ezekben a készletekben, nem fogom mindegyiket használni. Csak akkor már jó lenne pár képet, videót is készíteni róla. :)

    Szerintem a HE60 pcb-n nincs gyárilag kivágás az o-ring mounthoz, kérdés, hogy az áramkör nem lesz-e útban, de mivel csak a nyák szélén kell kicsit vagdosni, így abban reménykedek ott nem lesz útban az áramkör. Szabadban vágom majd maszkban, van egy jó kis kézi elektromos csiszoló gépem, azzal faragtam alu half plate-et full plateből (na jó kellett flex is de a végét már csak csiszoltam :DDD ) úgyhogy szerintem boldogulni fog a nyák-al is. Persze a HE60 előtt olcsóbb nyákokon tesztelem azt a vágást :) A gyári acél platet azt mondják nem érdemes cserélni rugalmasabbra mert fontosak a távolságok a mágneses kapcsolónál, de a pcb ugyis merev, szerintem jó lesz az acél plate-el, ha flex nem is lesz, egy kis bounce lehet lesz benne o-ring mounttal :)

    Azon gondolkoztam a Prophetbe is bele lehetne tenni :DDD akkor szerintem a pcb-n nem kell faragni, de akkor meg a plate-n kell mert a gyári HE60 plate nem lesz jó mert nincsenek rajta a pin felfüggesztések, a Prophet plate meg rugalmas műanyag, mágneses kapcsolóknál nem tudom lenne-e gond, de a platen mindenképp faragni kéne mert más az alsó sor kiosztás a Prophet plateken.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák