Új hozzászólás Aktív témák

  • Enton

    addikt

    válasz Mephike #70926 üzenetére

    CM ck 350 vagy ck 500/550-ek v2-vel, tértek át ttc-re meg logi pop-ban van tutira, outemu kategória szerintem de bőven típusfüggő is lehet a milyenség(öntőformák, tolerancia, qc).
    Én sokat nem püföltem az enyém de nem rögtön kuka kategória mert már kiműtöttem volna őket a helyükről.
    CM tulajok talán többen lesznek de abból kevesebb a beszámoló.

    #70929 dqdb:
    "A "könnyebben" beszerezhetők közül szerintem érdemes kipróbálni még a CF-et (plate-ből szigorúan a szövöttet és nem a forged carbon változatot), a műanyagok közül a POM (könnyű beszerezni), PP (nehezebb beszerezni) és nylon (nem tudok helyet jelenleg) lehet még érdekes."

    Tervben vannak majd egyszer ezek is, hosszú a lista de egyszer valamikor sorrakerülnek valami bill-ben.
    Olyan ez mint régi(mondjuk új is lehet éppen csak nem lesz olcsó XD ) honda/bmw alá sportfutóművet vadászni kemény szilentszettel.

    "Vannak bevonatos rugók, azok is ki tudnak adni érdekes hangokat, mert jellemzően a fém és a bevonat nem egyformán rugalmas (nem tudom, hogy az említett kapcsolókhoz milyen rugó jár gyárilag)."

    Nafene, ott a pont és igen. Kellene egy képet kérni róla úgy talán többet tudnánk látni, mitől is lehet.

    De ez is egy alapból nem olyan szituáció amiben több órát töltene el a kapcsoló, így annyira nem is biztos hogy bárki foglalkozott ilyen dolgokkal.
    Plusz ha nincs nagy woble illetve kicsik a tűrések a kapcsolón belül akkor ilyenre hely sem marad.

    "Használat közben egyedül Alice-szerű megtört soros kiosztásoknál látható jól a plate..."

    Na erre lesz majd a valamelyik clear kupakszett hogy szépen látszódjon minden a kupak alatt is.


    #70922 0xmilan:

    Fehérben is szép, fehér bill még éppen úgy sem nincs itthon, az is listás opció. Egyszer majd. Akinek meg iso-s kell az vesz más színben iso-sat is és összelegózza magának, az ansi-s meg mehet apróra 0 percesként.


    "just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

Új hozzászólás Aktív témák