Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz Alan[HUN] #68059 üzenetére

    Mindenképp írok majd :K Ez az első custom billentyűzetem, így összehasonlítási alapom sajnos nincs (előtte Corsair K70 volt), de first impressions:

    - igen jól be volt csomagolva
    - komoly súlya van, szép a kidolgozás. ahhoz képest hogy customok között belépő szint, avatatlan szemnek minőségi érzetet kelt (gondolom épp ez volt a céljuk)
    - gyári gasketek közül nálam volt pár kilapult de adtak hozzá pluszt igy azokat cseréltem, maradt igy is sok tartalékba (rendeltem d65 gasketeket, azok állítólag jobbak)
    - GOAT stabilizátor csavaros (screw-in), gyárilag meg volt kenve rendesen
    - a stabilizátor alja nem volt "karmos" így nem kellett oldalcsípőzni
    - gyári kenéssel nem próbáltam a stabilizátorokat, igy arról nem tudok nyilatkozni. Kaptak super lubeot a fém-muanyag kontakthoz és krytox gpl205g0-át a műanyag-műanyag kontakthoz. A space és backspace stabilizátorokat sikerült nagyon jól belőni, viszont az ISO enter alatt nem akart egyik stabilizátor se rendesen működni. Kalih Box Jade kapcsoló a kprepublic dye sub PBT magyar (ISO) entert nem tudta teljesen visszatolni a stabilizátorral (stabilizátor nélkül semmi gond). Hiába cserélgettem a stabilizátort az enter és a backspace alatt, hiába tettem rá kevés kenőanyagot, hiába tettem rá sokat, hiába tisztítottam meg a stabilizátort teljesen, kenőanyag nélkül is megakadt az enter alatt visszafele úton. Ugyhogy az enter alatt jelenleg nincs stabilizátor, bár szerencsére napi használatban nem okoz nagy gondot. Ha ír az ember a Glorious supportnak akkor úgy olvastam küldenek valamilyen stabilizátorokat, de inkább rendeltem Everglide V2-őt. Space-el is kellett kicsit játszani, miután a műanyag-műanyag kontakt megfelelő mennyiségű krytoxot kapott, utána jó lett, kenés nélkül az is akadt néha visszafele úton.

    A foam az valóban nem volt egyértelmű. Fish irja a honlapján a GMMK Pro kapcsán, erre gondoltam az alatt, hogy a foam "flexet ad":

    However, I tried something I'll call semi-float mounting the board: I removed the bottom gaskets that attached to the case and removed the two internal standoffs, and let the PCB "float" on the case foam. I left the two side gaskets on the bottom, which support the PCB, and all the top gaskets. The case foam keeps enough upward pressure on the PCB/plate assembly that the points at which the plate is gasket mounted actually do NOT touch the bottom of the gasket area (without the gasket) under normal typing conditions and, at least in my opinion, leads to a less harsh typing experience. Doing this with 3mm, in my experience, adds flex back to the board

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák