Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Chosen #60673 üzenetére

    Gateron Red billentyűzetek csak most nincsenek a piacon, vagy mi van velük?
    A vevők fejébe az van beégve, hogy Cherry = német minőség, így a drágább billentyűzeteket a gyártók azzal szerelik (csak kár, hogy a Cherry a középkategóriát képviseli és nem a minőséget). Az olcsóbbakat pedig még olcsóbb kapcsolókkal, mint a Gateron alapszínű modelljei (amelyek kiskereskedelmi viszonylatban is olcsónak számítanak). A CM is lecserélte a CK5x0 V2-ben a remek Gateront a még olcsóbb TTC-re visszalépve egy hatalmasat ...

    Glorious Modular Mechanical Gaming Keyboardról mi a vélemény?
    Az egyetlen előnye az, hogy ez az egyetlen magyar kiosztással is elérhető hotswap billentyűzet, és ennyi. GMMK-ra keress rá a topikban.

    Én új vásárlása helyett inkább használtan próbálnék felhajtani belőle egy használt barebone darabot olcsón (ISO TKL verziót láttam már 30 euróért is), a magyar kupakkészlet 7e forint, a Gateron kapcsolóból 30 eurónyi befedi a billentyűzetet. A négyféle opcióból azért linkeltem a háttérvilágítással kevésbé kompatibilis változatot, mert a fekete alsó rész miatt simábban jár (vagy az öntőforma jobb, mint az áttetsző és milky változaté, vagy gyárilag van rajta valami kenés, az okról megoszlanak a vélemények, de arról nem, hogy ez a változat a legjobb az összes közül és nemcsak ár-érték arányban), és a félig áttetsző felsőrész miatt kellemesebb hangú.

    Kasya: majd holnap, hosszú a háttér kifejtése, hogy miért sokkal drágább TKL-t építeni egy 60%-oshoz képest.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák