Új hozzászólás Aktív témák

  • pengwin

    addikt

    válasz - = Zk = - #46530 üzenetére

    Nem értetted meg szerintem amit mondott: az a billentyűzet ott akkor is vibrál, amikor semmilyen effekt sincs rajta bekapcsolva.
    Ugyanúgy vibrál szabad szemmel nem észrevehető módon, mint a nagyon rossz monitorok háttérvilágítása, ezzel fárasztva a szemedet. A világítós billentyűzetek közül nagyon sok ezt csinálja, mert a gyártónak olcsóbb így megoldani, az emberek meg nem törődnek vele.

    Testvéred billentyűzete meg valószinüleg a kialakítása miatt kattog (üres műanyag doboz ház+fém fedlap+felül kiálló kapcsolók), nem a kapcsolók miatt. Az olcsó billentyűzetek 99,9%-a ilyen kialakítású.

    A ROG Claymore 65-80 ezer HUF között mozog, és gagyi a (világítás, kupakok) minősége, ennyi. Világítós magyar nyelvű billentyűzetnél szerintem nem nagyon fogsz érdemi előrelépést tapasztalni a Durandalról, ami tényleg jobb minőségű és magyar (pl. Varmilók), azok nem háttérvilágításosak.

    CM Masterkeys sorozatára ránézhetsz, vagy ott vannak a fentebb emlíŧet Varmilók (a színes Ctrl-Shift-Alt-os billentyűzetükhöz elvileg járnak sima szürke kupakok is, nem kell tőle megijedni).

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, pengwin

Új hozzászólás Aktív témák