Új hozzászólás Aktív témák

  • olta

    aktív tag

    válasz jookomak #11548 üzenetére

    Szoval.

    Ma atvettem a billentyuzetet. Doboza igenyes, kis fulecskevel, szoval mint egy borond horozhato. Tartalmat tekintve egy kis fuzet, es egy USB->PS2 atalakito volt benne, es egy muanyagbol froccsontot porvedo(takaro) a billenytuzetre. A billentyuzeten semmi csicsa, teljesen egyszeru felepitesu. Valamifele szalcsiszolt muanyag. Ujjlenyomatot egyaltalan nem gyujt, ez szamomra fontos tenyezo. A gombok erdes feluletuek, remelem hosszabb tavon is igy marad, es nem fog kifenyesedni, mivel akkor az izzado ujjbegyek konnyeben lecsusznak arrol. A betuk a gombon finoman simogatva azt kitapinthatoak, de gepeles soran egyaltalan nem erzem, szoval egyaltalan nem zavaro. USB-n 6 gomb egyideju lenyomasat erzekeli, ez szamomra teljesen eleg. Termeszetesen teljesen magyar kiosztasu. Illesztesek rendben, semmi recseges, ropogas meg tekeresre sem, egyszoval nagyon massziv. A talpan talalhato negy darab gumitalpra helyezve egyaltalan nem mozdithato el, mintha lebetonoztak volna. Ha kihajtom a ket kis "fulet", termeszetesen veszit a mozdulatlansagabol, de meg igy is stabil, koszonhetoen a hosszu talpaknak.

    Brown switch-csel rendeltem, az allt hasznalatban hozzam a legkozelebb. Kicsit feltem a hangjatol, de pozitiv csalodas volt, azt hittem, hangosabb lesz. Persze a hangja az teljesen szubjetiv, lehet valakit zavarna. A gepeles a Natural Ergonomichoz kepest mar alig egy ora hasznalat utan is sokkal gyorsabb. Kenyelemben egyelore annyit, hogy egyaltalan nem kozeliti azt meg, mintha sokkal magasabban lennenek a gombok. Hosszabb szosszenetu irasnal nem tudom meg, hogy mennyire terheli majd meg a csuklom.

    Aki felt a minosegtol, ne tegye. En 20.195 Ft-ert vettem szallitassal, es ezzel szerintem egy nagyon jo ar-ertek aranyu mechanikus billentyuzethez juthatunk, igen kellemes aron. Szoval reszemrol ajanlott :R

Új hozzászólás Aktív témák