-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz tboy93 #97870 üzenetére
Én voltam most 7végén Zsámbékon a téli felkészítő vezetéstechnikai tréningen, sajnos nem sikerült feltenni még a télit, így nyárival voltam, 10-en voltunk talán a csoportban, csak nekem volt nyári.
Meglepően jól teljesített a nyári gumi a mesterségesen kreált csúszós pályán, kb ugyan azokkal a sebességekkel tudtam teljesíteni a feladatokat, mint a télivel szerelt autók, sőt néhányuknál még jobban is. (Mondjuk az awd és egyéb 3 betűs okosságok azért segítettek + sütött a nap is nem volt hideg)
A rántópadon pl egyenesben maradt az autó, az oktató meg is jegyezte, hogy nem gondolta, hogy nyárival ilyen jól viselkedik majd.
Csúszós vészfékezésnél viszont elvérzett a nyári, de ott is volt olyan télivel szerelt autó, aki kb ugyan ott állt meg mint én a nyárival. (70-nél konkrétan elhagytuk a pályát, már csak a sima betonon állt meg )
Az a baj sok ember megveszi a télit és hamis érzetet kelt benne mert azt hiszi, hogy az majd betapad mindenhol, néha pedig lehet jobb egy márkás, minőségi nyári gumi, mint egy olcsó téli. Főleg mostanában amikor itthon ilyen enyhék a telek, hóval csak a hegyekben találkozhatunk, inkább az eső a jellemző.
Érdekes volt. Ettől függetlenül persze most már lassan megy fel a téli, mert kell, féktávon főleg
[ Szerkesztve ]
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest