-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz imyourfriend #206519 üzenetére
Hát, a képek és hirdetés alapján ez egy szörnyen olcsósított verzió lehet, sok extra nem jutott bele. Ülésfűtést nem látok benne.
-
grizlisandor
veterán
Eladónk nincs tisztába a felszereltségével az autónak.
Keresni kell Octavia prospektust, hogy milyen felszereltséget adnak az Actív felszereltséghez, szerintem ESP-t kellett, hogy adjanak.
Autodna-n alvázszám alapján kihozza a felszeretséget, de ez fizetős vagy próbálkozhatsz márkaszerviznél.1.6 CRTDI-t hanyagolnám, eredetileg Delphi befecskendezői vannak, amit csak cserélni lehet. Nem tudom, hogy ez később változott. 2.0 CRTDI motor stabilabb, mint az 1.6 CRTDI. Jobban mozgatja a kasznit(ha autópályázol ez jól jöhet), Bosch befecskendezők vannak, amit fel lehet újítani.
-
dong86
csendes tag
Szia,
Ami széria volt még benne lényeges dolgok: ülésmagasság állítás, ESP,ASR,ABS.
amúgy nem láttam még ennyire alacsonyan felszerelt változatot octaviából. Ülésfűtésé nincs hiányzik a gomb, ahogy a kolléga írta a 2.0 crtdi-t jobban viszont ennek elég jó az ára ha nincs széttaposva. Utólag ülésfűtés: a gyári megoldás kb kivitelezhetetlen(új ülés, BCM, valami klíma anyám kínja, vezetékelés kell hozzá), 2 éve a nem gyári utólagosra 75 ezrert írtak a csoportban az első két ülésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest