- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
A nagy műanyag alapú játékgyár... alapon szeretik, csak ugye az egyedi rendszámból könnyű felismerni. És itt keleten amikor megjelennek a 30M körüli autók nem kevés irigység van, ha azzal előzöl akkor meg főleg te vagy a kötsög, stb. hogy hát persze mert megteheti (pedig sok esetben alaptalanul).
Pl. én nem veszem fel a céges kabátot sem már sehol ilyenek miatt...
-
JackFeryll
őstag
Igazából nem vagyunk messze attól hogy (egyelőre autópályán) legyen átlagsebesség mérés, fenti témában meg akár rendszám alapján mehet majd a bünti az adott városba hajtásnál. Ennél még csak nem is kell sok adatot kezelni. Persze ha senkit sem érdekel hogy biorobotok nélkül működő rendszer legyen akkor nem lesz semmi.
[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
Elképzelés van, megvalósítással lesz gond szokás szerint.
Csóró vagy, sport kipuf van, más se- tömegközlekedès
Nincs pénzed új katalizátor, dpf, akkor másra sincs, fék, kormánymű- tömegközlekedès
Különben is, minek 5km- re autó, vagy mi értelme Tatàról 13-ba bejàrni? - tömegközlekedès
Én is járnék így, ha nem 2 óra és 30 perc lenne egy irányba rosszabb esetben .....
[link]molnarpeter #204327
Erre is ránézek, nagyon köszönöm! Illetve a többet futott 308sw, fabia 1.4 tdi 3 henger, euro 6, még nézegetem véleményeket és alkatrész árakat :)
Vagy marad az újabb eu6 benzin kis köbcenti
Idő még van, egyelőre elméleti síkon mozgok[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
HUTCHDB
nagyúr
Igen, nyilván ez lenne a normális gondolkodás, és ebben is voltam, hogy nem kapkodok.
A feleségem is ugyanezt mondja, hogy tegyem azt a rohad váltót S-be és máris, hopp...volt, nincs probléma.
Gondoltam futok egy kört, megnézem milyen lehetőségek vannak, van e más hasonló autó, és ide is azért írtam, mert ugye itt több ember másfajta észrevétele, javaslata, tapasztalata megjelenik." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
félisten
1 hónapra minimum kiesik, plusz ott van egy nagy kérdőjel amit szétszedésig nem tudni, hogy 1M-s javítás (GTK, nem csináltatom meg) vagy mondjuk feléből megvan (ennyit megérne éppen). Először váltó le, Pestre fel, ott megnézni relék meg ezek milyen állapot, mennyi cserés. Utána alkatrész rendelés Japánból ami szerencsés esetben 2 hét, amúgy lehet több.
Ha nem csináltatom meg akkor marad a váltó ahogy van, megy ameddig megy majd elbontom vagy eladom hibásan apróért (amit adnának érte most is).
Autót bérelni nem éri meg, egy hónapra annyi lenne, mint venni egy másikat.
Mivel jelenleg autó árán bukni nehézkes, így max eladom valamelyik ha változna a helyzet rövidtváon -
félisten
Vagy K Astra 1.4T vagy 1.4TSI manuállal 1.4TSI manuállal 2016 utántól nincs mitől félni ugye? Mármint a motor elvben okés.
Jelen esetben biztos, hogy 2 het alatt nem er ide Japanbol.
Igen, tudom, van rálátásom, hogy még extra pénzért, külön repülőn is mennyi idő alatt érnek ide cuccok.#204500Paxker315: Magyarországon sokan azonosítják az automata váltót a korral vagy éppen, hogy valaki nem tud vezetni, sajnos. Közben meg nekem 0 élvezet a manuálissal való vezetés, pedig mentem vele eleget.
-
félisten
4-4,5M környékén egyelőre nem találok vállalható 1.4 TSI Golf/Jetta páros, de K Astra is erősen kérdőjeles (persze nem néztem meg minden autót az országban).
Hétvégén SCROSS próba, egyelőre vegyesen olvasok a szélzajról, plusz van már most egy idegesítő hibája, FB csoportban látok párat ahol a díszléc festék az elejéről lepattog.
-
félisten
-
félisten
-
nagyúr
Após '19-ben vett egy 2 éves KIA Sorentot automata váltóval. Hagyományos automata, volt benne 70e km, mondtam neki hogy cserélje instant az olajat a váltóban, 60e km-enként le kell cserélni. "Ráérazmég"
Most 160e km van benne, még mindig a gyári olajjal. De ő úgy hallotta, hogy azt nem szabad cserélni...
-
félisten
A TDI-ben 93e, szóval ez nem kevés túlfutás már úgy érzem.
#204643footy:
Sportstvan: 93e km, TDI+DSG, 4,5m Ft (4,8-ról alkudva), előéletben lehetnek kérdések, 2 szett jó, szinte új friss gumi felnin
Astra K: 81e km, 1.4T, manuális 4,5m Ft, ismert előélet, 2018.9, gumik kuka
Astra K: 31e km, 1.4T, manuális 5,5m Ft, ismert előélet 2019.11, gumik kukaAutomata jó lenne, megszoktam, szeretem a dolgot (de nem minden áron akarok automatát most, ezért is van kihúzva a 7-s DSG).
A Hondát le kell adnom valamikor 1 hónapra az fix, szóval előbb autót néznék aztán leadni. Így nem mondom, hogy sürgős, de mondjuk 3 hónapon belül lőni akarok valamit.
Hétvégén tudok teszt vezetni SCROSS-t, az új GL+ AT 7,3m névre rakva, pár héten belül nálam lenne--> ez kevésbé opció, de gyakorlatilag ott van bármikor ha megunom a használt piacot. De ezt a 7,3-at használtra nem akarom kiadni, pedig lenne tetszetős
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
vzsryl
nagyúr
Szerencsére engem nem érint az emeletes autók felára. Amíg tudok, addig maradok földszintesnél.
Egyetlen egy kategória tetszik ezekből, de azok pandából vannak, mert másképp nem tudom megmagyarázni a 40-45M-s árat, pl. Escalade, Suburban, Yukon, Navigator.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
félisten
Hát igen nem olcsó, bár céges volt és úgy jött bele ennyi km, hogy nem ingáztak vele.
Pont erre jöttem rá mai nap, hogy a City igaz sedan de kell a csomagtér ha megyek bármerre is.
Ugyebár a 2. autó lenne az utazó, nyaraló, stb. A City nem praktikus, nem is gond, de az 500L ott van.
Sima K Astra ezért is esne ki, mivel a 340L kevésnek tűnik.
De mondok rosszabbat, néztem már BMW-t is, bár csak 3-as széria.
-
félisten
-
félisten
-
rbalint88
addikt
En is Astrat vagy Leont mondanam, mivel Octavia nem jatszik (amugy azt). Esetleg Golf? Abbol kezivaltos kombibol lett volna olyan, ami nekunk is megfelelt minden mas parameterben, csak mi automata hatchbacket kerestunk Ezek kozul amelyik jobban tetszik. Auris, Focus szuk a hatso sorban, i30 es Ceed meg az elozo generacio, azokban meg csak szivomotor volt. Az ujakbol meg ami becsuszik ebbe az arba, az fapad es/vagy sokat futott, viszont sztem a VAG-ok jobb autok.
-
vzsryl
nagyúr
Golfot max akkor vesznek, ha már minimum 20 éves, és mindene lóg/rohadt.
Tudod mi a typec? A fekete X6-os, arany felnikkel, arany vintage körbe fóliával és a typec neve rá van írva. Nyáron láttam ilyet Árkád parkolóban Pécsett. Még mindig nem tudtam feldolgozni.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
félisten
-
KoVee84
senior tag
Ha a fenekével meg tud barátkozni, akkor egy ilyen civic kombi 1.8 elég élhető tud lenni.
-
Vismajor01
addikt
Hát gondolom, nyilván nem vennék lelakott szart. Megmondom őszintén lehet hülyeség, de leginkább akkor ütött szöget fejembe ez a gondolat amikor egymás után nyitottam ki a volvómat meg anyám Priusát. Majdnem letéptem az ajtót, olyan volt mintha papirból lenne.
Keret nincs nagyobb több 3 milliónál rá, ennyiért legszivesebben vennék egy rx400h-t és levan tudva, de az nem tetszik neki.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest