Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz -v- #51455 üzenetére

    kövágószölös és hetvehely között elég szar az út, föleg a bakonyai erdészháztól, arra nagyon szar. föleg így nappal az árnyékoktól alig lehet látni a kátyúkat. hetvehely tábla vonalától (abaliget felé) kritikán aluli volt az út, most is szar, de már felmarták és jobb azért, meg egy részét már le is aszfaltozták. abaligeti vasútállomás elött is pocsék volt, azokat is kifoltozták, most leglább púposak... utána az abaligeti elágazó elött van egy jó nagy bukkanós mélyedés, ott ha gyorsan mész ki lehet fejelni a tetöt :DD aztán jön pár méter múlva egy "mini fekvörendör", mintha egy csö menne az út alatt, az elég szépet üt. orfüröl van egy egyenes a remete rét alatt, hosszú egyenes - jobb kanyar, kis balos, jobbos, majd nagy bal, kis egyenes és ott a remete rét. na ezekben a kis kanyarokban a remete rét alatt elég nagy vájatok vannak már az út közepén, ahogy összeillesztették a két felet és mindkét sávban vannak már kátyúk is. kb 2 éves az út.. de már javították, az egyenesben pl a jobb széle már szétfagyott, repedezett volt..

    ahogy kiérsz árpádtetöre a 66-osra, azon úton asszem tavaly voltam utoljára. nagyon szar volt. utána már a 66-os egész jó, de a mecsek pihenö stb után egy-két kanyar bevezetöjében azért elég pocsék az út, dobál, üt rendesen. mánfa és komló között megcsinálták tavaly az utat nagyjából, meg ahogy leérsz így komlóba, ott van az a bazinagy kanyar, azt hiszem azt is megcsinálták.

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák