Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz runner 125 #109876 üzenetére

    Nyilván nem fogok bele gagyit venni, meg mint írtam, a gyári sem vészes összeg.

    "Kihagynám a Mini-t, de ez a te döntésed."

    Az 1,6-os Prince-motor nyűgjei miatt? Erre nyilván figyelni kell majd a vételnél, de mivel beszámított autó abban a kereskedésben, ahonnét eredetileg is vették, végig vezetett szervíztörténettel, és egy éves használautó-garival, így annyira azért nem lutri (elvileg 2010 elejéig problémásak ezek a motorok, ez az autó 2010 júniusi, úgyhogy tényleg oda kell majd figyelni, hogy melyik széria, de nem tudtam megnézni még a dokumentációját).

    Esetleg az ár/érték aránya miatt, vagy mert buzis? Utóbbival együtt tudok élni, nincs mit bizonyítanom, hogy szükségem legyen egy péniszhosszabbító 530D-re, az előbbi meg pont az, amiért használtan veszem végülis, és nem újan - pedig szimpatikus volt a Mini One a faceliftjével, meg az 1,2-es turbómotorjával, de az dupla ennyibe került volna, és akkor még alkudoznom kell a tolótetőről, hogy beleférjek ennyibe is. Az meg már az az ár, amennyiért a Mazdát vettem, és ez mégis kisautó.

    Borzalmasan drágák egyébként a jól felszerelt kiasutók, ez volt ennek a tavasznak a tanulsága, mire normálisan felextrázol valamit (mindegy, hogy Poloról, Fiestáról, Fabiáról, vagy akár Mazda 2-ről beszélünk) már rég közelebb vagy a 20k EUR-hoz, mint a 15-höz, és akkor még a navit, tolatókamerát, meg xenont nem is kértem egyikbe sem - ezekkel együtt már át is szaladtál a huszason. A legjobb ajánlatot anyagilag a Hyundai adta az i20-ra, azt egészen jól felextrázva (természetesen ez is navi és panoramadach nélkül), de egy nem túl modern 1,4-es, 100 lovas, meglehetősen magas károsanyagkibocsátású motorral (amit sajnos már büntet a német adórendszer) odaadták volna kereken 15k-ért - cserébe volt narancs, vagy barna, mert bár nullkilóméteres, de bemutatódarabok voltak. Járt volna hozzá az öt áv gari is, viszont ez volt a mezőnyben méretre a legnagyobb (és én most kisautót kerestem), és a külsejével családilag nem vagyunk 100%-osan kibékülve.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák