Új hozzászólás Aktív témák

  • palfitom

    félisten

    válasz Arphox #168798 üzenetére


    mester777

    "azért egybe a 16 GB egy modulba hogy ha később akarok bővíteni" - A single ram teljesen hibás gondolat, "lábonlövöd" vele a gépet, sok teljesítményt buksz! Ha 16GB-ot szeretnél, akkor 2x8, ha bővítened kell majd, akkor vagy 2x8 mellé, vagy 2x8 elad, 2x16 megvesz. (szerinted miért írta SyMbioTe, hogy "2*8GB"? Ha mindegy lenne, akkor csak leírnánk, hogy 16GB...)
    Válaszok:
    1. Elvileg csak az első slot-ot takarja, de 2 modul esetén az amúgy sem használatos.
    2. Kompatibilisek.
    3. Igen, XMP-profilt kell bekapcsolni a BIOS-ban. "A CPU 3200-ig támogat" - Z-s lap esetén nem számítanak a proci korlátai.
    4. A ventik teljesen jók, a fölülre szereltet átteszed előre, és tökéletes lesz a szellőzés.
    5. Attól függ, mikori gyártású hűtőt kapsz a bolttól. Ha nagyon friss, akkor lesz benne lefogató, ha kicsit régebbi, akkor kérni kell a gyártótól.
    "itt nekem megér +18k-t a simához képest az amit pluszban ad a gyorsabb betöltőképernyők miatt is" - Tévedés, nem tudod kihasználni a sebességét. De mindegy, nem akarlak lebeszélni róla, mert ha ezek után a simát vennéd, akkor tuti lassúnak éreznéd...

    [ Szerkesztve ]

    Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák