Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz tlala #6086 üzenetére

    az M8S PRO W esetén pont azzal van a legnagyobb problémám, hogy a hozzá kapott BT távirányító szörnyen gagyi....kinézetre olyan, amit linkeltél, csak nincs benne légegér funkció. külön BT adapter kell hozzá, mert a M8S-ben nincs beépített BT, sem pedig infra. - ha jól értem, az X96-ban egyébként ezzel nem lenne probléma, mivel beépített BT és infra is van benne.

    a távirányító kérdés pedig az általad linkelt termékadatlapon elérhető két BT távirányító közötti különbség miatt merült fel. az i8-at felismertem, mert arról korábban már láttam videót, nagyon gagyi.....a másik választható, drágább távirányító leginkább a D8 nevezetűhöz hasonlít, csak reggel még nem tudtam kép alapján beazonosítani. viszont az alapján amit írsz, lehet inkább én is tronsmart távirányítóhoz hasonlót rendelek majd külön (azt a márkát úgyis ismerem már), addig meg használom ennek a "gyáriját"

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák