Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    na ma megérkezett a Mecool M8S W boxom, egy gyors (és meglehetősen felületes) tesztelgetésre volt most csak időm/energiám.

    korábban említettem, hogy zömmel a szüleim fogják használni a boxot, legalábbis nekik szánnám. jelenleg úgy néz ki, elég szépen lebőgtem előttük ezzel a kis kütyüvel...lévén egy nagyon alap dologgal van gond: elvileg ugye egy bt távirányító van hozzá, ami ráadásul hangvezérlésre is alkalmas. na most a hangvezérlés része abszolúte nem működik. megkockáztatom, hogy egy mukkot "nem hall" abból, amit én dumálok (természetesen a mikrofon gombot megnyomtam előtte :D )
    ám sajnos a "hagyományos" távirányító funkcióit se igazán képes ellátni. nem gondolom, hogy túl nagy volna a nappali, ettől függetlenül a kanapén ülve már nem érzékeli a gombnyomásokat. sőt, ha egészen közel (2-3 méter) állok hozzá, akkor is előfordul néha, hogy többször kell megnyomni adott gombot.

    ezen problémát próbáltam úgy áthidalni, hogy majd okostelefonnal irányítom a boxot. az (használatiban is ajánlott) Android TV Remote app viszont nem látja a boxot, pedig ugyanazon a wifi hálózaton van mind a box, mind a telefon.

    a teljesítménnyel egyelőre nem lennének gondok, bár nyilván érződik, hogy belépő cuccról van szó. ebbe a részébe éppen ezért nem is nagyon kötnék bele, a célnak egyébként szerintem így is maximálisan megfelelne. csupán ezt az apróságot kellene valahogy orvosolni.

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák