Új hozzászólás Aktív témák

  • nimfas

    addikt

    válasz 3.Aragorn #60597 üzenetére

    Az én régi-jelenlegi gépem C2D 2,6 (jelenleg 3,6-on pörög) alaplap egy Giga P35C-DS3R (DDR2-es ramok lettek cserélve DDR3-asra), lett bele téve egy SSD. Nem tudom hány éves, de tuti 2009 előtt lett véve... tehát barátok közt is 5 éves múlt. Én is erősen filózok a H-Z között, de úgy néz ki, hogy 70 vagy 95-eFt lenne a vége.
    De mivel a 97-es lapok kezelnék elvileg a következő generációt is, így inkább a Z-s felé hajlok mivel mint látható nem cserélek gépet 2 évente, max VGA-t 3-4 évente ;-)

    Tehát ha szeretnék még egy kis extra teljesítményt kisajtolni a K-s prociból ami olyan 15%-körül talán reális (de majd kijavítják ha nem....) akkor szerintem vállalható az árdifferencia.

    Tudom Bluyoo te a H-s lapot választanád, és egyet is értek veled, én is azt venném ha nem most számoltam volna ki, hogy mennyi idős a jelenlegi gépem és eddig a Watch Dogs akadt rajta.... de gyanítom most már sorra jönnek az újabb gammák amik fognak. Monitor 1280*1024 a tv pedig 1280*720 vagy Full HD. 4k nálam egyelőre nincs tervben, főleg amíg tartalom sincs rá, továbbá nincs 6m-es nappalim ahol lenne értelme. (HDReady és FHD közt sem látni 3m-ről a difit...)

    Szerk: legalább egy éve 1 GHz-es tuninggal megy a gép... és érezni lehetett :)
    Most vagy megveszem a H-s lapot non-K procival.... spórolok 25-30 ezret... aztán 2 max 3 év múlva csere... szerintem többet buknék rajta, mintha most +25-30.... és 5-6 évig max VGA. Proci csere esetén sem kell lapot cserélni

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák