Új hozzászólás Aktív témák

  • SRII

    őstag

    Utánaolvastam egy két dolognak, és meg kell hogy mondjam, akinek nem kell drága csilli villi alaplap, akkor az ASUS Z97 A a legjobb választás eddig amit láttam, összehasonlítás és ár alapján, atx így hely is lesz ha ez egy szempont, és minden ismétlem minden földi jóval felszeret deszka.
    Persze van amivel nincs felszerelve mint a többi drágább lap, de újdonság ereje is csak 40-43.000 Ft-ig tudta felrúgni az árat.
    Ami érdekesség a több lappal szemben számomra az ,hogy van rajt újdonság (az árához képest) és több kimenetet támogat mint a nála jóval többe kerülő alaplap.
    1 x DVI-D
    1 x D-Sub
    1 x DisplayPort
    1 x HDMI
    Ennél több nem hiszem hogy kellene :DDD

    újdonság ami azért jól jöhet még.
    1 x SATA Express port
    1 x M.2 Socket 3
    1 x Thunderbolt

    Egy kis sallang: google fordító!!!!
    A teljes rendszer optimalizálása egy kattintással! 5-utas-optimalizálás hangolás gombját tökéletesen egyesíti TPU, EPU, DIGI + Power Control, Fan Xpert 3 és Turbo App együtt, hogy jobb processzor teljesítményét, hatékony energiatakarékos, precíz digitális elektromos vezérlés, teljes rendszer a hűtés, és még alakítani a saját app használat. ASUS 5X védelem: - ASUS DIGI + VRM - 8 fázisú digitális teljesítmény tervezés - ASUS Enhanced DRAM túláram védelem - Rövidzárlat kárelhárítási - ASUS ESD Guards - Fokozott ESD védelem - ASUS Kiváló minőségű 5K órás szilárdtest kondenzátor - 2.5x hosszú élettartamú, kiváló tartósság - ASUS rozsdamentes acél hátsó I / O - 3x tartósabb korrózióálló bevonattal ASUS TPU: - Auto Tuning - GPU Boost - TPU kapcsoló ASUS EPU: - EPU - EPU kapcsoló ASUS Digitális tápellátás: - Piacvezető Digital 8 fázisú energiatakarékos kialakítás - CPU Power Utility ASUS exkluzív Jellemzők : - Remote GO! - AI Suite 3 - Anti-Surge - ASUS UEFI BIOS EZ Mode felvázoló barátságos grafikus felhasználói felület - USB 3.0 kiemelés - Disk Unlocker - Turbo LAN - Crystal Sound 2 ASUS Csendes hűtési megoldás : - Stílusos, ventilátor nélküli design hűtőborda megoldás ASUS EZ DIY: - Precision Tweaker 2 - ASUS OC Tuner - ASUS CrashFree BIOS 3 - ASUS EZ Flash 2 - ASUS UEFI BIOS EZ Mode - Nyomja Notice ASUS Q-Design: - ASUS Q-LED ( CPU, DRAM, VGA, rendszerindító eszköz LED) - ASUS Q-Slot - ASUS Q-DIMM - ASUS Q-Connector speciális memória OC Tervezés Overclocking védelem: - ASUS CPR (CPU Parameter Recall) Media Streamer Turbo App Fan Xpert 3

    Mindent egybevetve, nagyon tetszetős a dolog számomra, igaz nem akartam belemenni, de lehet megrendelem magamnak, igaz mindenképp non k processzort veszek, ami (ha minden jól megy) egy i7 4790 lesz turbón használva, és hogy minek is Z -s lap egy non k procihoz? soha nem lehet tudni, azért van még lehetőség későbbiekben változtatni, jobb elektronika a tuning lehetőség miatt(szvsz) és szerintem ilyen felszerelt lapot nem kapok ennyiért.
    El is gondolkodom a rendelésen.......ha esetleg a hozzáértők a specifikációk alapján találnak gyenge láncszemet az kérem írják le, hátha én vagyok most elfogult.

    [ Szerkesztve ]

    Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

Új hozzászólás Aktív témák