Új hozzászólás Aktív témák

  • SRII

    őstag

    hát igen nagy dilemma ez , látom hogy akinek 4 éve i7 van az is könnyen játszik bármivel, csak a videokari legyen hatásos.
    Nekem mint írtam sokszor,, nincs semmim, egy magos intel pentiumom váltom, és egyszerűen félek attól hogy ha veszek egy haswell i5-öt akkor 3 év múlva nem lesz elég, sem játékra sem arra hogy megkergessen egy modernebb videokártyát, azért ez a dilemma bennem, mivel 4 évig nem akarok semmire sem költeni, esetleg videokari csere pár év múlva, de ennyi.
    sajna vagy nem sajna csak is kizárólag az itteni tapasztalatokra tudok támaszkodni, ivy nem lesz mivel nekem semmim nincs 8 éve(így összehasonlítás alapom sincs a 8 év alatt kiguruló termékek között)..így ha veszek akkor az új jöhet szóba, és ez valahol érhető is.
    és nem is kevés pénzről van szó, nem azt akarom sugallni hogy nekem van új és csillogni vele, hanem mert kell és ha ráköltök akkor ne legyen meg az a félelem ami most még bennem van hogy :...és egyszerűen félek attól hogy ha veszek egy haswell i5-öt akkor 3 év múlva nem lesz elég, sem játékra sem arra hogy megkergessen egy modernebb videokártyát, azért ez a dilemma bennem,
    8 év alatt vagy 2x álltam neki fejlesztgetni de nem jött össze soha, család, autó, csekkek, stb stb.. mindig közbejött valami, gondolom mindenkinek ez az alap felállás, ezért is vagyok most ilyen körültekintő.

    Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

Új hozzászólás Aktív témák