Új hozzászólás Aktív témák

  • mobilemaster

    csendes tag

    válasz Tamarel #21025 üzenetére

    Sziasztok!
    Köszönöm a tippeket, próbálkoztam állítgatással, de nem lett jobb a helyzet.

    Szoftvert akkor frissítettem amikor megvettem a routert, 6.49.5 van rajta. Nem éreztem szükségét hozzányúlni, mert nem volt vele semmi gondom. Érdemes frissíteni? Csak jobb lehet, rosszabb nem? [kép]

    SA Query timeout bejegyzést nem láttam sehol, a log csak annyit írt amit fotóztam. Valahol be kéne kapcsolni plusz logolást?

    3 ssid van, egy a 2G-nek, egy virtuális a 2G-n, és egy az 5G-nek. Minden eszköz ami viszi az 5G-t azon van, 2G-n csak a butább, nem kompatibilis eszközök mennek.

    Az ötletnek megfelelően próbáltam nyílt wifit csinálni, azzal sem csatlakozott, csak próbálkozott majd megunta.

    Kifotózgattam a wifi beállításokat, ha valaki átnézi lehet kiszúrja mi van rosszul téve, régebben a tplink/dd-wrt cuccokat elég jól be tudtam állítani, de ez a mikrotik lehet hogy most kifog rajtam. [wifi konfig] [jelszo beallitas] [csatlakozott kliensek]

    Még annyi érdekességet mintha észrevettem volna, hogy a kliensek közt a laptopom és az s9+ SGI módban van csatlakozva, stabil/néha váltogat. Ha csatlakozok az A34-el, azon nem megy az SGI, sőt a többi eszköz is egyre kevésbé fogja használni, néha aktív lesz az SGI, de általában nem. Ez mitől lehet?

    Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák