Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz .mf #35075 üzenetére

    en spec utalom nyakban a gepet - csuklopantot hordok. csak akkor van a kezemben, ha tema van. valltaska a legjobb a csereberenel is. hagy kilot hordasz te a taskadban, hogy szempont ez a teherviseles? :) most lemertem - 3 fixszel 1.4kg tokkval vonoval (apro tartozekokkal).

    (#35078) .mf: ez inkabb az e-pl omds megfelelojenek latszik. szvsz hasonlo lesz a muszaki tartalom is, evfel. 700 eur obival, az omd 1100 volt obi nelkul.

    (#35081) jjeahh: a 25os pana bokehja nagyon szep - nem kell a legtagabb blenden hasznalni, hogy szepen kiemeljen. nyaron siman hasznaltam p modban (2.8 korulire lotte be). nyilvan nem egy ff, de jol hasznalhato.

    ***

    az uj oly izgalmas obinak tunik... nagyon ideje volt. lassan szinte mindenre lesz tobb alternativa. erdekel majd ez is, meg a 15os leica is. a heten valszeg meglesz a 12es, majd abbol kiderul, hogy merre tovabb - megprobalkozom a fixsorral (12-25-45), mint altalanos felhasznalas. perpill ezek a legjobb obik, ha nem jon be, akkor lehet visszalepek majd a 14-150 + 20as kombora, az nagyon jo volt mindenesnek.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák